Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. ( Despre Cookies )

a fost adăugat în coș

               cum (1).png

Cumpararea produselor de pe site-ul www.agrotrio.ro se poate face prin doua modalitati :

  • On-line – prin accesarea contului creat pe site, selectarea produselor dorite si transmiterea comenzii conform instructiunilor 
  • Telefonic - prin apelarea numerelor de telefon disponibile la rubrica contact

Comanda on-line

Noi va recomandam sa plasati comanda prin intermediul acestui site, deoarece in acest fel identificarea produselor comandate este foarte clara si este evitata aparitia oricaror erori.

Pentru a putea plasa o comanda on-line in cadrul magazinului virtual, trebuie sa va creati un cont pe acest site iar datele de identificare trebuie sa fie valide. Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite prin accesarea butonului Adauga in Cos.

 

De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi, pe ecran va apare o fereastra in cadrul careia veti putea vizualiza comanda. La momentul in care doriti sa lansati comanda dumneavoastra accesati butonul Plaseaza Comanda.

 

Pentru a putea sa furnizati datele de facturare, va trebui sa va logati completand adresa dvs de email si parola, daca sunteti un client mai vechi, apasand apoi pe butonul Login, iar daca sunteti un client nou apasati pe butonul Continua.

 

Pasul urmator, trebuie urmat de persoanele ce comand pentru prima oara de pe site-ul nostru si vor trebui sa introduca datele de facturare. Dupa completarea informatiilor, faceti click pe butonul Continua.

 

La pasul urmator va trebui sa alegeti forma de transport. Mai multe informatii legate de transport, le gasiti pe pagina CUM LIVRAM. Apasati pe butonul Continua.

 

Urmatorul pas este alegerea metodelor de plata. Pentru mai multe informatii legate de metodele de plata, le gasiti pe pagina  CUM PLASTESC. Pentru a putea trece de acest pas, va trebui sa alegeti forma de plata : "Plata la livrare" sau "Plata prin Transfer Bancar". Dupa selectarea metodei de plata, apasati pe butonul Continua.

 

Ultima etapa necesara finalizarii comenzii dumneavoastra on-line este efectuarea unui click pe butonul Trimite comanda. Echipa noastra va recomada sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.

 

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice va invitam sa sunati la urmatoarele numere de telefon:
            tel/fax: 0241636928
            mobil: 0727471499   0721435047    
 
Echipa noastra va prelua comanda dumneavoastra, urmand ca acestea sa fie livrate la adresa dorita.